PrintEnglish

 

Tankerne bag isenDet er sjovest og mest givende at gøre ting, som man kan gøre godt og gøre en forskel med. Da vi besluttede os for at lave vores egen is og få den på markedet, var det med en ublu ambition om at lave verdens bedste is. 


Smag og behag er forskellig, og vi ved godt, at der ude i verden findes mange udfordrere til vores ambition. En ting er vi dog overbeviste om, og det er, at skal vi lave verdens bedste is, skal vi bruge verdens bedste råvarer.


Is er nydelse. Og hvorfor få nydelsen spoleret ved tanken om at fylde sig med noget, der måske tilfredsstiller den søde tand, men i virkeligheden ikke er særlig godt? Is fra Skarø er et kvalitetsprodukt baseret på økologiske råvarer. Vi udvikler vores opskrifter med det mål for øje at opnå både velsmag og velbefindende. 


Is er sanselighed – i ganske konkret forstand. Når vi spiser is, aktiverer vi vores sanser. Vi har sammensat opskrifterne til Is fra Skarø med en kærlig tanke til mindst fire af dem. Is fra Skarø byder på masser af forskellige smagsvarianter af farverige bær og frugt fra sommerens spisekammer; knaldrød jordbær- eller dybviolet solbærsorbet, flødegul vanilleis og mange flere - Alle i deres reneste og mest oprindelige form.